MINKÄLAISEN YHTEISTYÖehdotuKSEN 

AMMATTICOACHIN KANSSA SINÄ TARVITSET?

Coaching on muutakin kuin kysymistä ja kuuntelua. Ajattelu, toiminta ja oleminen työn merkityksen äärellä edellyttää tietoista pohdintaa siitä, mitä olemme tekemässä, miten sen teemme ja miksi me teemme sitä, mitä teemme?

Palvelumme tukee yritysten Leadership- toimintaa, kehittymistä johtajana ja johtamistaitoja muutoksessa. Tiimien aikaansaannos ei ole yksilöistä kiinni vaan siitä, mitä ja miten se yhdessä ajattelee ja toimii.

Slide1.jpg

company coaching®

on käytäntöön johtava valmennusmalli, joka taipuu monenlaisiin tarpeisiin yrityksessä esimiesten ja asiantuntijoiden systeemisenä menetelmänä. Kysymys on valmennuksesta, jonka avulla rakennetaan coaching kulttuuria yritykseen.  Otathan yhteyttä kun haluat tietää lisää ja hahmottaa, miten coaching kulttuuri palvelee liiketoiminnan kehittämistä.

PERSONAL COACHING

Henkilökohtainen kasvu ja oppiminen harvoin tapahtuu yksin. Yhteistyössä kollegojen, oman tiimin tai ammatticoachin kanssa saat useita näkökulmia asiaan ja omaan ´projektiisi´, mikä ikinä se sitten onkin. Kysymys voi olla uuden aloittamisesta, vanhan lopettamista työhyvinvointia unohtamatta.

Mihin suuntaan olet matkalla - urasi suhteen? 

Miten säilytän työn ilon ja innostuksen - saan energiaa?

Miten päästän irti vanhasta?


EXECUTIVE COACHING  

Miten fokusoit tekemisesi tuloksellisesti?

Executive Coaching on ylimmän johdon coachingia. Itsesi kehittäminen johtajana on sinulle tärkeää. Ympäristön muutokset edellyttävät onnistuneessa liiketoiminnassa nopeaa reagointia ja uudenlaisia ajattelutapoja. Executive coachingissa Sinulla on aikaa ja tilaa selkeyttää ajattelua ja tavoitteita, mikä johtaa siihen, mihin haluat keskittyä. Otat haasteet vastaan ymmärtäen muutoksen koskevan paitsi toimintaympäristöä niin myös ihmisten johtamistaitoja.

Valintasi mukaan voimme työskennellä Sinua pohdituttavien asioiden ja tavoitteiden äärellä, jotka koskevat esim.

 • johtoryhmää, sen jäsenten yhteistä strategista ajattelua ja selkeää suuntaa

 • tuloksellista asiakasyhteistyötä

 • muutosta ja sen läpivientiä organisaatiossa

 • vakuuttavaa ja vaikuttavaa esimiesviestintää

 • asiantuntijajohtajaa ja hänen osaamisensa johtamista

 • paineen alla ilmeneviä käyttäytymisen muutoksia


business coaching

Business Coachingissa on kyse esimiesten ja asiantuntijoiden tiimi- tai ryhmäcoachingista. Myynti on liiketoiminnan ydintä. Asiantuntijapalvelun tarjoaminen asiakkaille on oma alueensa ja Business Coaching tarjoaa siihen parhaan mahdollisuuden ammatticoachin kanssa. Coaching taitoja tarvitaan myös ajatusten pöydälle nostamiseen.

Tavoitteet kirkastuvat. Selkeä suunnitelma, tavoitteiden toteuttamiseksi on hyvä käydä läpi kaikkien sitä toteuttavien henkilöiden kanssa. Töitä tehdään yhdessä ja systeemissä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tavoitteiden ja merkitysten avaaminen on tärkeää yhdessä erilaisten ihmisten kesken. 

Katso myös HY+:n tiimi- ja ryhmäcoaching koulutus syksyllä 2019.

Business Coaching on ajattelutyötä, joka viedään käytännön tasolle.

 • johtoryhmässä

 • asiakkaiden kanssa

 • siellä, missä halutaan onnistua ja saavuttaa tavoitteet

 • kysy lisää projekteissa hyödynnettävästä coachingistamme.

Erityisesti: strategian rakentamisessa ja implementoinnissa, esimiestyössä, myynnissä, innostamisessa ja motivoinnissa, ongelmanratkaisussa sekä päätöksenteossa, viestinnässä, vuorovaikutuksessa ja työhyvinvoinnin rakentamisessa arjen pieninä tekoina.

 

                - luottamusta - vuorovaikutusta -  luottamusta -

SILKKIUIKKU.jpg

TOIMEKSIANTOJAMME

 • Miten johdan asiantuntijaa, joka on syväosaaja ja jonka panosta tarvitsemme yhteistyöhön muiden ammattilaisten kanssa?

 • Konflikteja ihmisten välillä - miten johdan asiakkuus edellä?

 • Nyt kaivataan tiimimme kanssa selkeyttä ja yhteistä polkua kohti tavoitteita.

 • Miten tiimimme saa muutoksen keskellä puhtia mennä eteenpäin? Onko tiimimme tiimi vai joukko ammattilaisia?

 • Organisaatio on taas muuttunut, miten voin keskittyä olennaisen äärelle ja tehdä työni hyvin ja tuloksellisesti?

 • Milloin coachingtaitoja, milloin mentorointia?

 • Coaching-taitojen kurssi esimiehille ja asiantuntijoille.

 • Projektissamme on paljon erilaisia ihmisiä ja erilaisia näkemyksiä. Miten säilytämme alkuinnokkuuden ja osaamme hyödyntää voimavarat ihan loppuun asti?

 

 

AMMATTICOACHINA KEHITTYMINEN

Coaching koulutuksemme tavoite on tarjota tunteiden hyödyntämisen avulla myönteisen muutoksen avaimia sekä menetelmiä inhimillisen ja tuloksellisen vuorovaikutuksen, johtamisen ja toiminnan kehittämiseksi.

Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ahuhtiaurinko lintu2019 copy.jpg
MCC_Web.jpg