Tulevaisuuden menestyneissä organisaatioissa coaching-filosofialle perustuva valmentava johtajuus on yksi keskeisimmistä ja tuloksellisimmista johtamisen ja tiimien työskentelyn menetelmistä.

 


 

Top Coaching Finland Oy on arvostettu valmennus- ja kehitysyhtiö.

visio toteutuu vain tekemällä, yhdessä…

Olemme rakentaneet vuodesta 2004 asiakkaidemme kanssa yhdessä topcoachingin keinoin liike-elämään sujuvaa yhteistyötä ihmisten välille, selkeitä saavutettavia tavoitteita, hyvin toimivia työyhteisöjä, osaamista ja työtyytyväisyyttä.

 

Ahuhtiaurinko lintu2019 copy.jpg

YRITYS

Top Coaching Finland Oy:n perustaja Executive Business & Leadership Coach Tuula Nurmiluoto toimii yritysjohdon ja asiantuntijoiden coachina.

Lue lisää

Tunturipuro 09 2014.jpg

Palvelumme

Mitä palveluistamme yritys ja sen henkilöstö voi hyödyntää oman tekemisen kautta tuottavuuden ja työhyvinvoinnin edistämiseksi?

Lue lisää

lehti pisaroineen.jpeg

ASIAKkAAMME

Asiakkaamme kertovat kokemuksiaan siitä, miten olemme auttaneet erilaisia yrityksiä eri toimialoilta ja erilaisissa tilanteissa.

Lue lisää


 

MENESTYVÄN PROJEKTIN VUOROVAIKUTUS, Kysy, kuuntele ja coachaa.

Projektiammattilaisilla on vahva substanssiosaaminen. Sen lisäksi tarvitaan  taitoa johtaa IHMISIÄ, ITSEÄ ja MUUTOSTA. Aiheesta on ilmestynyt e-kirja 2016 ja nidottu versio 2017.

 

Kirja on tilattavissa booky.fi -verkkokaupan kautta tai osoitteesta info@topcoaching.fi ja E-kirja Elisan kirjakaupasta.